De winkel

De prachtig ingerichte etalage lokt u gewoon naar binnen. Vaak komt al een uitnodigende geur van gebraden vlees u tegemoet als u binnengaat.
In de vitrine liggen tal van heerlijkheden aantrekkelijk uitgestald. Een ruime keuze in eersteklas vlees, verse vleeswaren, salades, soepen, kant-en-klaar gerechten en delicatessen.

Achter in de winkel is de open keuken, die zicht (en geur!) geeft op de heerlijkheden die hier bereid worden; van zuurvlees tot nasi, van garnalensalade tot zuurkoolstamppot. Regelmatig treft u Karina roerend in de pannen achter het fornuis aan. Alle gerechten worden door haar bereid.

De bediening is vriendelijk en deskundig. Zij weten als geen ander hoe die lamsbout lekker mals wordt of hoe u de salades het beste kunt bewaren.

Achterdoor is de slachterij. Daar wordt op ambachtelijke wijze, met de modernste technieken, het vlees verwerkt. Onder supervisie van Maurice wordt hier o.a. gehakt gemalen, worsten gedraaid, patés gemaakt en vleeswaren bereid.

We zijn trots op hetgeen we aanbieden en hopen dat u ons binnenkort een bezoekje brengt. Dan kunt u zelf onze kwaliteit ervaren.
Ruim een eeuw ervaring en liefde voor het vak: dat proef je!

winkel winkel specialiteiten