Onze specialiteiten
Ons hele assortiment is van de beste kwaliteit die de markt kan bieden. Er zijn producten die wij zelf als specialiteit willen bestempelen.
Kom gauw eens proeven of u het met ons eens bent.
Bloedworst
Onze bloedworst is tot in de verre omtrek bekend. Diverse restaurants hebben hem zelfs op de menukaart staan.
Maar wat maakt deze bloedworst nu zo bijzonder?
Eerlijk gezegd kunnen we dat niet zo direct aangeven, behalve dat hij met liefde gemaakt wordt naar eeuwenoud recept.
"The proof of the pudding is in the eating": dat wil zeggen dat de consument onze smaak waardeert.
De bloedworst is anders van smaak dan andere bloedworst. Dit ligt aan de gebruikte kruiden en de bereidingswijze.
Hoe? Dat geheim kent alleen Maurice.
Huisgemaakte patés
Alle patés worden in eigen keuken bereid. Op de traditionele Franse (of is het Franssen) wijze. De paté is grof van structuur en het recept is al jarenlang in de familie. U heeft keuze uit veel verschillende soorten, aangepast aan het seizoen.
Konijn op Maastrichtse wijze
Dit konijn wordt klaargemaakt op authentiek Maastrichtse wijze, met een persoonlijke touch van Karina. Dat het nog aan de hedendaagse smaak voldoet blijkt wel: dit recept is door een vakjury bekroond.
Salades en kant-en-klaar
Allemaal specialiteiten uit eigen keuken. Maurice en Karina hebben een kookopleiding in Hasselt gevolgd om de fijne kneepjes van de rijke Belgische keuken machtig te worden. Dit aangevuld met de recepten uit vroeger tijden levert gerechten om te watertanden.